Rendszerkritika

Rendszerkritika

Vasfüggöny 2.0

2017. augusztus 10. - csakegykisember

vasfuggony.jpgAz EU-val nem az a legnagyobb baj, hogy bele akar szólni a nemzeti ügyeinkbe, hanem hogy vonzóbb jövőt kínál a hazainál. A külföldre disszidáló fiatalok nem itt fizetnek adót, nem itt nő általuk a gazdaság, a propaganda nem éri el őket, ráadásul akkor akarnak hazajönni, amikor nyugdíjasokká válnak, abból meg itthon éppen túlkínálat van.

Látták azt a riportot, amikor egy brüsszeles óriásplakát előtt kérdezgették az embereket, hogy hallottak-e már erről a kampányról és a legtöbben nem hogy képben nem voltak, de még a keretbe sem kapaszkodtak? Mindez úgy, hogy egyetlen hónap alatt tolt bele a kormány 4,2 milliárdot csak az óriásplakátba! A sok fiatal meg észre sem vette, hát nem vérlázító? Meg kell szüntetni a középiskolák egy részét, mert ezek annyira ostobák, hogy egy óriásplakátot sem értenek, nem jók ezek másra csak szakmunkára! De amilyen aljasok, még akkor is kimennek. Nem értik ezt az egészet!

Az állítsuk meg Brüsszelt táblák arra voltak jók, hogy a fiatalok 40%-a naponta több százszor figyelmeztetve legyen arra, hogy érdemes tanulni, mert ott van Brüsszel (és az EU), amely most még vár benneteket, de igyekezzetek, mert nem sokáig fog állni a magyarok kedvéért és pikk-pakk itt hagy benneteket. Rakj ki egy gyerek elé egy Kindertojást azzal, hogy egészségtelen és többet ilyet nem ehet, biztosítsd, hogy percenként lássa és nézd meg a hatást! A nagymamák lehet, hogy le-leverik majd a boltban a polcról és jó kis, magyar Marika tortabevonó kerül a mikuláscsomagba Kinder helyett, de a gyerekek meg egyre inkább fognak egy traktoros túlélőtábort választani a nagyis nyaralás helyett. Nem Marika miatt, hanem a józan ítélőképesség elvesztése miatt.

A magyar politikai élet legnagyobb problémája nyal vissza elég erősen, ez pedig nem más, mint hogy a lakosság jelentős része leszarja a politikát. Dacos gyerekek kis homokozójának tekintik az egész cirkuszt, ahol pökhendi, nagyot mondó kölykök marakodnak azon, hogy ki tud szebb vödörtortát csinálni. Van egy általános benyomás arról, hogy merre tart az ország, de közben akadálymentesítve lett a politikai kultúra és eltűntek az ingerküszöbök. Az átlagembernek (főleg a fiatalokról beszélek) alig van befolyása a politikára, a politikusoknak meg rájuk.

Vagy esetleg pont nem érdekli őket ez az egész szánalmas nyomulás és elég okosak ahhoz, hogy a jövőjüket egy gazdaságilag stabil, európai fizetést kínáló országba képzeljék el, Alacsony a gyermekvállalási kedvük? Dehogy! Amint megtalálják kinn a számításaikat, rögtön családot fognak alapítani. Odakinn. 

Ma Magyarországról még mindig több mint egymillió ember akar kivándorolni! 

A kormány valóban kétségbeesetten próbálkozik a demográfiai válság megállításában. Ott van a családi kedvezmények tömkelege, bár ahhoz, hogy azokat ki tudd használni, ahhoz jól fizető állás kellene, azok meg pont külföldön vannak.Elengedik a diákhiteled akár 100%-át, igaz mindent megtesznek annak érdekében, hogy olyan diplomád legyen, amit csak itthon fogadnak el, mert az összes többi Soros. 

Ez viszont így kevés. Marasztalni kell az itt lévőket, de egyben el kell lehetetleníteni a kivándorlást. Vasfüggöny kell nekünk, de úgy trumposan, hogy majd megcsináltatjuk az EU-val. 

Ezzel el is jutottunk mostani írásom legszebb összeesküvés elméletéhez.

a Fidesz rádöbbent, hogy a hatalomhoz valószínűleg nem csak nyolc évre kapott hozzáférést, sőt, akár évtizedekre is tervezhetnek. Így viszont kénytelenek olyan dolgokkal is foglalkozni, ami hosszabb kifutású és nem csak kampánytól kampányig tart. A foglalkoztatást nem elég statisztikában megoldani a közmunkásokkal való plasztikázással, hanem tényleg kellenek dolgozni akaró és tudó kisemberek, különben még az önerő sem lesz meg a stadionokhoz. A lakosság fogy és nem csak a születések száma miatt, hanem a kivándorlás is durva méreteket öltött és ezen megint csak statisztikailag szépít, ha keblünkre öleljük az egész trianoni bánatunkat. Ha a következő generáció nem itthon képzeli el a jövőjét, akkor néhány év múlva a most még plakátokat szaggató nyugdíjas szimpatizánsok vérszomjas, járókeretes fenevadakká válnak, akik hordákban vadásszák le a fideszeseket, mert rendszeresen késik hó elején a postás.

Ki kell lépni az EU-ból. Nem, rosszul mondom, ki kell rakatni magunkat. A pénz most még jól jön, de ha a befizetés mértéke kiegyenlítődik a kifizetéssel, akkor már nem lesz logika a tagságban (mármint a jelenlegi elit szerinti logikát követve). Meg kell akadályozni, hogy a fiatalok ki tudjanak menni, ehhez pedig az kell, hogy az EU utáljon bennünket, hogy a magyar asszimilációra képtelen nemzet legyen és előbb-utóbb megakadályozzák a külföldi munkavállalásunkat. A szép pedig az, hogy mindezért maga az EU lesz a felelős, hiszen a kormány csak védte a nemzeti értékeinket és nem engedett a mocskos, soros, karvaytőkés támadásoknak...

...aminek az lesz a vége, hogy ugyan kihúzzák a talajt a gyermekeink lába alól, de egyenes gerinccel fekszünk majd a földön és prüszköljük a nálunk okosabb nemzetek által felvert port. Kikerülünk végre az EU-ból valami hosszadalmas kötelezettségszegési eljárás után, aztán feltápászkodunk, de mire körbenézünk, az EU-n belüli új megállapodások születnek. Az összeszerelő üzemeket átviszik Romániába, Szlovákiába, Szerbiába, mert kedvezőbbek lesznek a feltételek, mi meg majd kajtatunk Szíjjártóval a bipoláris szerződések felé amiből senki nem kér, pedig olyan szép ez az illiberális világ. A legjobb az lesz, ha a kerítéseinket elkezdik arra használni, hogy itt tartsák a magyarokat és amikor minden romokban hever, akkor Trump tesz egy ingatlanbefektetői ajánlatot mondjuk az egész Dunántúlra, baráti szívességként.

A bejegyzés trackback címe:

https://rendszerkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr7512605301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.06.19. 20:57:45

Az egyetlen megoldás politikai lehet. Szét kell rombolni az országot - és az egész régiót - immár 30 éve fojtogató brüsszelita, liberális gyarmati rendet, mely elveszi tőlünk a forrásokat, a saját munkánk gyümölcsét.

Jakab.gipsz 2017.06.19. 21:05:36

Vasfüggöny 2.0

Igen a rothadó kapitalizmus, romlottabb fele még is begyűrűzött,nem jártunk túl jól vele.
Ráadásul még demokrácia deficitünk is van a libbancsok szerint.

Brix 2017.06.19. 21:50:48

Nyugat - Európát sem kellene egy idilikus helynek beállítani, mert sok ember illúziókat táplál ezzel kapcsolatban...Ott sem a régi már a szociális rendszer, a középosztály gyengült, van munkanélküliség és a migrációból adódóan a közbiztonság is megromlott... Unalmas már ez a sok kesergés , hogy nálunk mennyire szar a helyzet, mert azért az sem fedi a valóságot...

illaim 2017.06.19. 22:33:05

Elolvastam ennek a négy degenerált marha beírását, és a hülye parasztról szóló anekdota jutott a fejembe.
Amelyik arról szól, hogy a jég elveri a szőlőt, és amikor ezt a paraszt meglátja, felkap egy karót és elkezdi
leverni a maradék termést, közben kiabálja: Lássuk uram mire megyünk mi ketten!
süti beállítások módosítása