Rendszerkritika

Rendszerkritika

Napi sátán

2017. december 20. - csakegykisember

novak-katalin.jpgNovák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért is felelős államtitkára.

Már karácsony előtt átutalja a kormány a januárban esedékes családtámogatásokat, azaz a családi pótlékot, a gyermekgondozási segélyt (gyes) és a gyermeknevelési támogatást (gyed). Az előrehozott kifizetés egy kétgyerekes családnak akár 50 ezer forint többletet is jelenthet decemberben, egy háromgyerekes család esetében pedig, ha az egyik szülő még otthon van a kisgyerekkel, akár 75 ezer forintot meghaladó plusz támogatás is érkezhet - mondta el példaként az államtitkár.

Gyönyörű! Januárban pedig tilos lesz ételt osztani azoknak, akik majd akkor szembesülnek azzal, hogy nincs mit enniük, mert december 20-a után legközelebb februárban kapnak ellátást!! Ja, hogy csak rajtuk áll, hogy elköltik-e decemberben a pénzt, vagy félreteszik januárra?! Mindent egy perc népszerűségért, igaz?!

A bejegyzés trackback címe:

https://rendszerkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr7013497789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása