Rendszerkritika

Rendszerkritika

Breaking news

2020. november 30. - csakegykisember
T. Kálmán belefáradt a munkába, lemondott három műszakos posztjától és elhagyja a népaljai futószalaggyárat.
 
Újságíróknak megerősítette, hogy egy hosszabb ideje tartó gondolkodásnak tesz most pontot a végére. Döntése nincs összefüggésben a futószalaghoz kötődő szimbolikához, a kizsákmányoláshoz, a kisemmizéshez és a mélyszegénységhez sem, noha abban él. Ezekben továbbra is hisz.
 
"Döntésem hátteréről annyit árulok el, hogy a gyártósor melletti munkavégzés egyre nagyobb lelki terhet jelent számomra, márpedig akik ott állnak, azoknak szeretniük kell a futószalagot" - mondta el őszintén. Ő harminc évig szerette, de most elfáradt és megtört a hite.
 
Megköszönte az eddigi bizalmat és informálta a sajtó munkatársait, hogy sokkal nyugodtabb, kevesebb szellemi és fizikai megterhelést jelentő területen kívánja folytatni munkáját. Úgy hallotta, hogy például az európai parlamenti széksorok között most üresedés van.
 
Szerencsére megélhetési problémájuk egyelőre nincs, hiszen felesége a szömörcei önkormányzatnál nagy tiszteletnek örvendő közmunkás, egyik fia pedig megye 6-ban focizik.

A bejegyzés trackback címe:

https://rendszerkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr9816306978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása